Elton John skal optræde i Det Hvide Hus fredag

Sir Elton John. Foto: Shutterstock

USA’s præsident Joe Biden vil ifølge en pressemeddelelse være vært for den britiske rocksanger Elton John til en optræden på fredag i Det Hvide Hus. Det skriver Reuters i en pressemeddelelse fra 20. september.

 

“Tiny Dancer” og “Crocodile Rock”-hitmageren, 75, vil stå forrest ved en begivenhed, hvor Biden og førstedame Jill Biden også skal tale, oplyste Det Hvide Hus tirsdag.

John optrådte tidligere i Det Hvide Hus under Clinton-administrationen i 1998. Han afslog en invitation til at spille ved indvielsen i 2017 af Bidens forgænger, Donald Trump.

Begivenhedens titel, “A Night When Hope and History Rhyme”, er hentet fra et digt af den irske forfatter Seamus Heaney, som Biden ofte citerer.

“Musikkens forenende og helbredende kraft”

Arrangementet vil “fejre musikkens forenende og helbredende kraft, rose Sir Elton Johns liv og arbejde og ære de daglige historieskabere blandt publikum, herunder lærere, sygeplejersker, frontlinjemedarbejdere, fortalere for mental sundhed, studerende, LGBTQ+ fortalere og andre.”

Arbejdere i Det Hvide Hus var i gang med at sætte scener op tirsdag, mens kokke, teknikere og andre fagfolk blev testet for COVID-19 som forberedelse til begivenheden.

Biden skrev følelsesmæssigt i sin erindringsbog fra 2017 “Promise Me, Dad: A Year of Hope, Hardship, and Purpose” om at synge Johns “Crocodile Rock” til sin afdøde søn Beau som barn og igen år senere, da han døde af kræft.

“Jeg begyndte at synge teksten til Beau, stille og roligt, så kun vi to kunne høre det,” skrev Biden. “Beau åbnede ikke øjnene, men jeg kunne se gennem mine egne tårer, at han smilede.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk