Dødstallet for angreb af russiske militærfly steget til 13

Foto: Shutterstock.

Et Su-34 bombefly styrtede ned i havnebyen Yeysk, efter en af ​​dens motorer brød i brand under start på en træningsmission, oplyser det russiske forsvarsministerium.

 

Mindst 13 mennesker, heriblandt tre børn, blev dræbt, da et russisk militærfly styrtede ind i et boligområde i Ruslands sydvestlige by Yeysk, nær grænsen til Ukraine, sagde Moskva-embedsmænd, efter at en ransagning var afsluttet.

I en erklæring tirsdag sagde Nødministeriet, at redningsfolk havde afsluttet en søgning og havde fundet “yderligere 10 lig” efter tidligere at have annonceret tre dødsfald.

“I alt blev 13 mennesker, inklusive tre børn, dræbt og 19 såret,” sagde ministeriet, der blev citeret af russiske nyhedsmedier.

Mandag aften styrtede en Sukhoi Su-34 ned og antændte en massiv brand, der opslugte en ni-etagers bygning, som huser omkring 600 mennesker.

Den russiske præsident, Vladimir Putin, blev informeret om branden og beordrede “at yde al nødvendig assistance til ofrene for militærflystyrtet,” siger Kreml til det statsdrevne nyhedsbureau TASS.

“I gården til et boligområde ved Sukhoi Su-34-nedstyrtningsstedet brød flyets brændstof i brand,” sagde forsvarsministeriet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk