BTS-medlemmer vil påbegynde obligatorisk værnepligt

Foto: Shutterstock.

Medlemmer af K-pop-supergruppen BTS planlægger at melde sig til militæret, bekræftede bandets pladeselskab mandag, hvor det ældste medlem, Jin, sigter mod at begynde processen senere på måneden.

 

Militærtjeneste er obligatorisk i Sydkorea, og næsten alle raske mænd i en alder af 28 er forpligtet til at tjene i 18 måneder.

I 2020 vedtog det sydkoreanske parlament en lov, der tillader popstjerner, eller dem, der er “fremragende inden for populærkultur og kunst”, at udsætte tjenesten til de fylder 30 år.

Jin fylder 30 år i år, og bandet annoncerede i juni, at de ville forlade musikgruppens aktiviteter for at forfølge en solokarriere, og medlemmerne planlægger nu at aftjene deres værnepligt. Ifølge BIGHIT Music vil BTS udgive musik igen i 2025.

Gruppen genforenes til næste år. Pladeselskabet sagde, at det overvejede tidspunktet for bandets militærtjeneste “af respekt for landets behov og for disse sunde unge mennesker”, og sagde, at timingen var “nu”.

“Gruppemedlem Jin vil begynde processen, så snart tidsplanen for hans solo-udgivelse i slutningen af ​​oktober er bekræftet. Derefter vil han følge den sydkoreanske regerings rekrutteringsproces,” sagde etiketten og tilføjede: “De andre medlemmer af gruppen vil følge deres respektive planer. Jeg planlægger min værnepligt baseret på min personlige plan.”

Forsvarsministeren sagde i august, at BTS kunne operere i udlandet under deres militærtjeneste, ifølge Reuters.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk