Biden fordømmer Trumps passivitet under Capitol-angrebet

Foto: Shutterstock.

Præsident Joe Biden udskældte tidligere præsident Donald Trumps. Mangel på “mod til at handle”, da retshåndhævelsen gik gennem et “middelalderhelvede” for at beskytte Capitol mod en hob af Trump-tilhængere under angrebet den 6. januar 2021.

 

I sine første bemærkninger siden de offentlige høringer af House Select Committee, der efterforskede Capitol-angrebet, begyndte, fremhævede Biden de tre timers passivitet fra “den besejrede tidligere præsident i USA” og roste retshåndhævelsen for at redde “vores demokrati.”

“Mens han gjorde det, var modige retshåndhævende betjente underlagt et middelalderhelvede i tre timer dryppende i blod omgivet af blodbad, ansigt til ansigt med en vanvittig pøbel, der troede på den besejrede præsidents løgne,” sagde Biden. I virtuelle bemærkninger leveret på en konference for National Organization for Black Law Enforcement. “Politiet var helte den dag. Donald Trump manglede modet til at handle.”

“Man kan ikke være pro-oprør og pro-betjent,” fortsatte præsidenten. “Du kan ikke være pro-oprør og pro-demokrati. Du kan ikke være pro-oprør og pro-amerikansk.”

Bidens bemærkninger kom i kølvandet på bombeafsløringer præsenteret i offentlige primetime-høringer af parlamentets panel den 6. januar. I de sidste par uger.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk