Beregning af Ruslands tab af militære fly i Syrien

Foto: Shutterstock.

InformNapalm følger omhyggeligt Ruslands militære eventyr og aggression i forskellige dele af verden, fra Donbass til Syrien.

 

I denne periode har vi identificeret mere end 2.400 soldater fra aggressorlandet og struktureret informationen i vores databaser: “Russisk aggression” og “Liste-1097“. Vedrørende Kremls eventyr i Syrien har InformNapalm gennemført en omfattende undersøgelse og identifikation af 116 officerer og besætningsmedlemmer fra den russiske luftvåbengruppe. Dette arbejde skabte en stor opstandelse.

Ruslands tab af militært personale.

Ruslands tab af militært personale er et specielt og ganske interessant emne, som vi delvis har struktureret på et interaktivt kort over russiske soldaters død i Syrien. Temaet om tabet af russiske militære fly i Syrien er også meget interessant. Og her gør vi opmærksomheden på den interessante informationsgrafik udviklet af journalister på tv-kanalen TSN.

Ruslands tab af militære fly.

Det russiske luftvåbnets operationer i Syrien begyndte i september 2015. I løbet af denne tid har Rusland ifølge officielle data kun tabt syv jagtfly og syv helikoptere. Mange undersøgelser og publikationer i medierne ser ret overbevisende ud, selvom de ikke er blevet bekræftet af officielle kilder i det russiske forsvarsministerium. Hvis disse data opsummeres, er mere end 10 fly og helikoptere blevet ødelagt i Syrien. Men hvis officielle og uofficielle data indsamles, har Rusland mistet i alt 24 militære fly.

Dette omfatter SU-24, SU-33, SU-30SM-fighters, Mi-24, Mi-35, Mi-8 og andre typer af helikoptere. De seneste nyheder kom på torsdag den 27. oktober 2018, da det blev kendt, at et russisk SU-30SM-fly var gået ned i nærheden af ​​den syriske kyst.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk