Abe fanget og dræbt af myndigheder i Japan

Foto: Shutterstock.

Aben, der siges at have terroriseret samfundet, var en japansk makak, den slags, der ofte afbildes fredeligt badende i varme kilder, og som er almindelige i hele landet.

 

Japanske myndigheder har dræbt en abe efter rapporter om en gruppe dyr, der angriber mennesker i en by.

Myndighederne siger, at 58 mennesker er blevet angrebet i Yamaguchi siden 8. juli, herunder forsøg på at stjæle babyer.

En specialenhed har været rettet mod dyrene med en beroligende pistol, da embedsmænd indrømmede, at de ikke vidste, hvorfor angrebet begyndte.

Tirsdag blev en abe fanget af holdet og dræbt efter at være blevet identificeret som en af ​​de ansvarlige for angrebet.

Aberne også kendt som sneaber

De er almindelige over hele Japan og er ofte afbildet fredeligt.

Saito Masato, en embedsmand i byen, sagde: “De er meget smarte og har en tendens til at angribe bagfra og griber ofte dine ben.

“Jeg har aldrig set noget lignende i mit liv.” En kvinde blev angiveligt angrebet af aber, mens hun tørrede tøj på sin veranda.”

Folk har fået råd fra embedsmænd om, hvad de skal gøre, hvis de støder på aber.

Det inkluderer ikke at se dem ind i øjnene og at få sig selv til at se så stor ud som muligt, såsom at folde deres pels ud og derefter bakke så stille som muligt uden at lave nogen pludselige bevægelser.

Ingen kom alvorligt til skade – men alle blev rådet til at tage på hospitalet til behandling. En ambulance blev tilkaldt i nogle tilfælde.

Sjældne angreb på mennesker fra bjørne eller andre vilde dyr har fundet sted i Japan tidligere – men normalt ikke fra aber.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk