60-årig mand truede med at skyde politiet

Foto: Shutterstock.

En 60-årig mand fra Silkeborg blev sent onsdag aften anholdt, efter at han havde truet med at ville skyde politiet

 

Midt- og Vestjyllands Politi fik onsdag eftermiddag en anmeldelse om, at den 60-årige havde truet med at skyde med en pistol. Vidner havde set ham i besiddelse af pistolen i mandens lejlighed på Lupinvej i Silkeborg.

Manden der var alene i lejligheden, havde blandt andet truet med at skyde, hvis politiet tvang sig adgang til hans hjem.

Politiet sørgede for, at 15 lejlighedsopgange i tre beboelsesejendomme i området blev afspærret, og beboerne fra ejendommene blev evakueret over i et nærtliggende beboerhus.

Herefter forsøgte politiet at berolige manden over en telefon.

– Vi forsøgte at komme i dialog med manden, så vi kunne komme i kontakt med ham uden unødvendig brug af magtmidler, oplyser vicepolitiinspektør Sune Raphael Espersen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Familier fra de fleste af de afspærrede opgange kunne efter et par timers ophold i beboerhuset vende tilbage til deres lejligheder. Det skete dog under politieskorte.

Efter mange timers forhandlinger lykkedes det klokken 23.07 politiet at kalde den 60-årige mand ud fra lejligheden. Herefter blev han anholdt, uden at det var nødvendigt at bruge magt.

I forbindelse med en efterfølgende ransagning af mandens lejlighed fandt politiet en uvirksom riffel og en softgun-pistol.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk