6 kvinder i grønne bodysuits angriber passagerer i metro

Foto: Shutterstock.

I en hidtil uset hændelse angreb og røvede en bande på seks kvinder i neongrønne bodysuits to kvindelige passagerer i metroen nær Times Square Station.

 

En video af hændelsen, som fandt sted tidligt søndag morgen, gik viralt på sociale medier og viste en gruppe kvinder, der kæmpede mod to passagerer i et tog, rapporterede WFLA.

I en video lagt på Twitter blev en af ​​de langhårede mistænkte set skubbe en kvindelig passager ned på gulvet i toget, mens en anden kvinde i en grøn trøje gentagne gange slog en anden pendler. De andre passagerer ser ud til at have mistet balancen på grund af hændelsen.

To ofre fortalte angiveligt politiet under efterforskningen, at et verbalt skænderi med den mistænkte blev til fysisk vold. Ofrene sagde også, at den mistænkte skubbede og slog dem.

Mor til et af ofrene hævdede, at hendes datter og hendes ven ikke gjorde noget for at opildne kvindegruppen.

“Der var ingen forudgående kommunikation,” fortalte moderen. “Jeg så politioptagelser af hendes datter og hendes ven, der stod på perronen. Jeg kunne se dem snakke og grine.

Moderen sagde også, at hendes datter blev angrebet på en “absolut modbydelig” måde, rapporterede The New York Post. “Hun sagde, at hun blev angrebet af rumvæsner, men jeg anede ikke, hvad hun talte om,” tilføjede værgen. “I går var det hendes fødselsdag. Sådan tilbringer hun sin 19-års fødselsdag. Jeg håber, de får, hvad de fortjener og mere til, for det er ulækkert.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk