27-årig gravid kvinde dræbt af knivstik i Holbæk. Barnet lever stadig

Foto: Shutterstock.

En 37-årig gravid kvinde er sent torsdag aften blevet dræbt af flere knivstik uden for sin arbejdsplads i Holbæk. Barnet er i live.

.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau tidligt fredag morgen.

Politiet modtog anmeldelsen om overfaldet på Samsøvej i Holbæk torsdag klokken 23.10.

– Vi får en anmeldelse om, at et overfald er i gang. Vi er ret hurtigt fremme med en patrulje, som finder kvinden hårdt kvæstet af flere knivstik. Hun bliver erklæret død, da hun ankommer til sygehuset i Holbæk, fortæller vagtchefen.

Den 37-årige kvinde havde netop fået fri fra arbejde og sad i sin bil, da overfaldet skete.

– Hun bliver angrebet, mens hun sidder i bilen, og bliver trukket ud, siger vagtchefen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

En forbipasserende forsøgte at gribe ind.

– Der er en forbipasserende kvinde, som forsøger at gribe ind og tager fat i gerningsmanden, men hun kan ikke forhindre drabet, siger vagtchefen.

Midt- og Vestsjællands Polit oplyser i en pressemeddelelse fredag morgen, at den dræbte kvinde var gravid.

– Kvinden var gravid, men på nuværende tidspunkt er barnet fortsat i live, skriver politiet uden at oplyse yderligere detaljer om barnet.

Vagtchefen fortæller til Ritzau, at barnet er indlagt på hospitalet, men ønsker ikke at oplyse nærmere detaljer, herunder hvor langt henne i graviditeten kvinden var.

Motiv og gerningsmand stadig ukendt

Tidligt fredag morgen er politiet massivt til stede på Samsøvej, hvor der natten igennem er blevet søgt med hunde i området.

– Vi har indledt en omfattende efterforskning. På nuværende tidspunkt har vi ikke mistanke til nogen konkret gerningsmand, og vi kan heller ikke endnu sige noget om, hvad der har været motivet til drabet, udtaler efterforskningsleder politikommissær Martin Eise Eriksen i pressemeddelelsen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk