21-årig savnet svensk kvinde fundet død i skovområde i Sydsverige

Foto: Shutterstock.

En 21-årig svensk kvinde, som har været savnet siden midten af oktober, er fundet død i et skovområde uden for Vetlanda i Sydsverige. To jævnaldrende kvinder er varetægtsfængslet i sagen, mistænkt for frihedsberøvelse.

 

Det oplyste leder af lokalpolitiet i Höglandet Jonas Lindell på et pressemøde onsdag aften ifølge det svenske nyhedsbureau TT.

– Nu kan vi gå ind i næste fase, som handler om at undersøge, hvad der er sket, siger Lindell.

Politiet har siden kvindens forsvinden har arbejdet ud fra en teori om, at hun har været udsat for en forbrydelse. Det fortæller Rickard Finndahl, der leder afdelingen for alvorlig kriminalitet i Jönköping.

– Det vil sige, at hun ikke er forsvundet af egen fri vilje, siger han ifølge TT.

Den 21-årige kvinde, der i svenske medier kaldes Tove, blev fundet i et skovområde øst for Vetlanda onsdag eftermiddag efter en politiaktion i området, oplyser anklagemyndigheden.

– Nu vil der blive foretaget en retsmedicinsk obduktion for at fastslå dødsårsagen. Kriminaltekniske undersøgelser er i gang på stedet, hvor personen blev fundet, udtaler anklager Adam Rullman i en pressemeddelelse.Sidste gang, den 21-årige kvinde blev set i live, var uden for natklubben Nöjet i Vetlanda natten mellem den 15. og 16. oktober.

Kendte hinanden

To kvinder i 20’erne er varetægtsfængslet i sagen. De er mistænkt for frihedsberøvelse. Den afdøde og de to mistænkte kvinder kendte hinanden i forvejen.

– De er ikke pårørende eller i familie, men de kendte hinanden, sagde anklager Adam Rullman til TT tirsdag.

En af de mistænkte kvinder har angiveligt fortalt sine venner, at hun havde været i skænderi med Tove på natklubben. De havde dog aftalt at tale ud, og det skal angiveligt være sket hjemme hos den nu mistænkte kvinde.

Kvinden har desuden fortalt, at Tove derefter cyklede hjem omkring klokken tre om natten. Det rapporterer P4 Jönköping og Expressen.

Ifølge Rickard Finndahl er der ikke andre mistænkte i sagen på nuværende tidspunkt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk