116 flyvevåbensofficerer har bombet civile i Syrien

Foto: Shutterstock.

Ifølge en rapport fra organisationen Syrisk Observatorium for Menneskerettigheder (Sohr), er 3089 civile blevet dræbt af Ruslands luftvåben, 743 af dem er børn, og dette kun i de første ni måneder af Ruslands militære offensiv.

 

Amnesty International har beskyldt Ruslands væbnede styrker i Syrien for krigsforbrydelser. I sin seneste rapport angav organisationen, at Ruslands luftbombardementer har ramt civile bygninger, herunder boliger, moskeer, butikker og hospitaler.

Organisationen International Human Rights har gentagne gange sagt, at russiske flyvåbenpiloter bevidst angrebet civile og redningsmandskab. De har også brugt ammunition der er forbudt i henhold til folkeretten, såsom ustyrede missiler, klynge- og bunkerbomber (Betab500) på boligområder.

Ansvaret for krigsforbrydelser og folkedrab af de syriske folk kan ikke afpersonaliseres og dermed give kriminelle mulighed for at undgå straf. Retfærdighed kan kun opnås, hvis alle, der gav ordrer og leverede ammunition, er identificeret og holdt ansvarlige.

InformNapalm har indsamlet datafiler hele året for at udvikle krigsforbrydernes «portræt», dvs. piloter og navigatører i Ruslands luftvåbengruppe i Syrien.

Hvem bomber civile i Syrien?

– Vi beder alle om at tage del i denne information og aktivt dele på sociale netværk og andre medier. Så længe krigsforbrydere tror, ​​at ingen vil kende sandheden, ved at gemme sig bag vage kollektive udtryk som «grønne mænd», «det russiske luftvåben» eller «russiske officerer», kan de være sikre på, at deres forbrydelser vil forblive ustraffede.

-Vi håber, at vores publikationer vil føre til at russiske flyvåbenofficerer tænker på konsekvenserne ved at nægte at følge kriminelle ordrer og dermed standse blodsudgydelserne. Det er bedre at miste et job, hvor militære ledere der føjer Putin, gør, at du dræber civile.

-Det sparer tusindvis af uskyldige mennesker og din egen ære.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk