Sådan får du klar og ren hud i 2022

Få klar og ren hud i 2022. Foto: Shutterstock.

Alle elsker at have ren hud. På grund af dagens hektiske liv og tidsplan, er det ofte umuligt at pleje din hud. Her er et par tips, som du kan finde nyttige.

Hvordan begynder du?

At pleje din hud tager fire enkle trin. Hvis du følger dem regelmæssigt, vil du få fantastiske resultater.

1. Ansigtsvask

Du skal have en god ansigtsvask. Hvis din hud er udsat for akne, og du har mørke pletter, skal du kigge efter produkter, der har glykolsyre og salicylsyre. Begge disse hjælper med at fjerne død hud og rense dine porer, hvilket gør den blød og glat. Den eneste forholdsregel, jeg vil foreslå, er ikke at overbruge det på daglig basis. 2-3 gange om ugen er også bedst til det lyse ansigt.

2. Toner

Brug en god toner, der ikke indeholder alkohol. Se efter ingredienser som glykolsyre, grøn teekstrakt, agurk og honning. En toner bruges til at fjerne bakterier, overskydende olie og død hud, som tilstopper porerne.

3. Fugtighedscreme

Nu om dage får du fugtighedscreme med SPF. Prøv at få dem, da du ikke behøver at købe ekstra solcreme. Fugtighedscreme bør ikke være særlig fedtet, da det vil tilstoppe dine porer. Der findes forskellige fugtighedscreme, der indeholder salicylsyre, glykolsyre og C-vitamin. Prøv så meget som muligt at bruge produkter, der har naturlige ingredienser.

4. Anti-age creme

En meget vigtig del af hudpleje, som er at undgå at tænke, at nu ikke er det rigtige tidspunkt. Min hudlæge sagde, at man skulle begynde at bruge anti-age creme efter 25 års-alderen selv.

Se efter produkter med kollagen, retinol, C-vitamin og antioxidantingredienser.

Uanset hvilket produkt du bruger, så sørg for at det ikke indeholder parabener og alkohol. De fremskynder din ældningsproces, og du ønsker ikke at ældes snart, vel?

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk