Penthouselejlighed i Aalborg er Jyllands dyreste lejlighed til salg

Foto: Thorkild Kristensen.

Jyllands dyreste lejlighed er netop sat til salg i Aalborg, hvor du for knap 20 millioner kroner får en lækker penthouselejlighed på 21. etage, beliggende ud til Limfjorden med tagterrasse, boblebad, orangeri og 360 graders udsigt.

 
Det skriver boligmediet Boliga.dk

Ud over den enorme  tagterrasse på 380 kvadratmeter får den kommende køber også 260 kvadratmeter bolig, fordelt på fem værelser. Luksuslejligheden er placeret på toppen af nybyggeriet “Horisonten”, der består af tre ombyggede siloer.

Der er således tale om en lejlighed i et format og en prisklasse, man ikke ser hver dag på det jyske marked – fortæller ejendomsmægler Jette Gudiksen fra mæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der har kvadratmeterne til salg:

– Jeg er meget imponeret. Jeg har aldrig været i en lejlighed, hvor man kan gå hele vejen rundt med udsigt til alle sider, siger hun til Boliga.dk og fortsætter:

– Den har da også tiltrukket en del opmærksomhed. Selvom den lige er kommet til salg, er der allerede en potentiel køber, som har været ude at se den to gange, siger hun til Boliga.dk.

Lejligheden i Aalborg er med afstand den dyreste i Jylland. Den næstdyreste lejlighed på boligmarkedet ligger ifølge Boliga.dk i Aarhus og koster 14,8 millioner kroner Den ligger på 17. etage nær Bruuns Galleri og spreder sig over 212 kvadratmeter.

Danmarks dyreste lejlighed til salg finder man på Frederiksberg i København. Lejligheden kan købes for 35 millioner kroner.

Se Jyllands dyreste lejlighed her

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk