Overraskende anvendelser af eddike, du helt sikkert gerne vil kende

Find ud af overraskende måder, at bruge eddike på. Foto: Shutterstock

1. Gør dine håndklæder bløde

Når de er brugt igen og igen, mister håndklæder deres bløde og luftige udseende. I stedet begynder de at se snuskede og ru ud – det er ikke lige det, du vil pakke dig ind i, når du er trådt ud af et varmt brusebad.

Hvis dine håndklæder kunne bruge en lille genopfriskning, så træk din flaske eddike ud. Næste gang du vasker dine håndklæder, skal du inkludere en halv kop eddike i cyklussen. Eddiken vil revitalisere dine håndklæder og gøre dem luftige og indbydende igen.

Husstandsfakta
Vidste du, at en kvinde i gennemsnit bruger mellem 16 og 17 timer om ugen på at udføre huslige pligter? Uanset om hun er en hjemmekvinde eller en forretningskvinde, der skal balancere arbejde og familie, forbliver gennemsnittet nogenlunde det samme.

Selvom et sådant antal timer virker enormt, selv for kvinden derhjemme, kan du forestille dig, hvordan forretningskvinden kan synes at mangle tid til at have et liv uden for sine obligatoriske erhverv? Det er flere timer, der kunne bruges til mange andre formål, som bestemt er sjovere, men som også vil have en meget positiv indvirkning på hendes fysiske og mentale sundhed.

Støvsuger eller ser du et TV-program?

    • Afstøv alle møblerne i huset eller tage en drink med vennerne?
    • Vaske op eller tilbringe tid med familien?
    • Valget er ret indlysende.

Og ved at vide, at med generationen af ​​millennials (mennesker født mellem 1981 og 1996), kvinder har en tendens til at være mere uddannede end før, derfor arbejder mere, har et sandsynligvis bredere socialt netværk og har større købekraft, er det indlysende, at for dem, huslige pligter er langt fra en prioritet i deres liv.

Faktisk i dag, ifølge Pew Research Center:

    • 39 % af kvinderne har en bachelorgrad eller højere, i modsætning til 25 % af boomerne
  • 72 % af kvinderne er på arbejdsmarkedet.
  • Det er derfor, jo kortere og sødere huslige pligter er, jo bedre!


På den anden side er millennials stadig ifølge Pew Research Center blevet stærkt påvirket af den store recession, så mange af dem fortsætter med at bo hos deres forældre meget længere end tidligere generationer. I 2018 boede 15 % af den 25-37-årige generation stadig i familiens hjem, næsten det dobbelte af antallet af tidligere generationer tilsammen.

Selvom dette samliv af nogle grunde kan ses negativt, har det store økonomiske fordele for begge parter, men også fordele på husstandsniveau!

Ved at dele pladsen kan alle dele huslige pligter, og har derfor mere fritid til andre ting! Hvis vi dertil lægger de utallige måder at optimere vores tid på og gøre rengøringen lettere, er det muligt at reducere dette gennemsnit på 16 til 17 timers husarbejde om ugen kraftigt!

Så uanset om det er daglige eller ugentlige gøremål, eller madlavning, vil ingen sige nej til et par gode tricks for at gøre det hurtigt og nemt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk