Enkle tips til at blive vegetar

Enkle tips til at blive vegetar. Foto: Shutterstock.

Hvem er vegetar?

Vegetarer afholder sig fra at spise kød, fisk og andre animalske produkter af moralske, religiøse eller sundhedsmæssige årsager.

Tips til at blive vegetar

Det meste af vores interesse for mad, dens oprindelse, tilberedning og de mange forskellige køkkener blev udløst af vegetarisme. Yderligere udforskning afslører et væld af lækre grøntsagscentrerede måltider. Overvej følgende guide til at blive vegetar:

1. Protein

Vegetarisk mad er rigeligt af protein, jern, vitaminer og mineraler. Nødder , linser, tofu og grønne blade er alle høje i protein og jern. Mandler, pistacienødder og cashewnødder er høje i sunde fedtstoffer og er gode snacks . At inkorporere proteintætte mejeriprodukter, æg og quinoa i salater er en fantastisk idé. Jernrige frugter, såsom abrikoser og dadler, bør indtages regelmæssigt. Derudover skal du vælge måltider med højt indhold af C-vitamin og jern for at sikre, at du får mest muligt ud af dit daglige indtag.

2. Ekstraudstyr

Du kan inkludere kød eller skaldyr i uventede måltider. For at ændre konsistensen og smagen af ​​mad kan du lejlighedsvis tilføje mousse, gelé, saucer, yoghurt, ost , gelatine eller andre animalske fedtstoffer.

3. Hav det sjovt!

Veganisme kræver ofte planlægning. Mens du er på ferie, kan du se nærmere på det lokale vegetariske køkken, lokationer og nøgleord. Det er nyttigt at forstå udtrykket ‘vegetar.’

4. Usædvanlige varsler

En fuldtids vegetarisk eller pescatarisk diæt kunne være ideel for dig. Så du har flere kostmuligheder. Husk på, at det at opgive kød og kun spise fisk og skaldyr har ernæringsmæssige konsekvenser. Protein og jern er vedvarende bekymringer. Udforsk forskellige fiske- og skaldyrsretter for at friste dine smagsløg. Det er også muligt at blive vegetar efter at have været pescatarian.

5. Tillad udskiftninger

Begynd at erstatte friske ingredienser og vegetariske alternativer til hverdagens kødmåltider, såsom linser til fars og Quorn-fileter til kyllingefileter. De er ideelle til et blandet publikum af vegetarer og kødspisere. En god veggie Bolognese eller spicy bean burger er noget, som alle nyder.

6. Eksperimenter med nye ting

Se efter nye vegetariske og veganske caféer og spisesteder i dit område. Se også efter vegetariske alternativer i andre køkkener.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk