Wilfried Zaha angriber Reece James i et slettet opslag efter Chelsea-sejr

Wilfried-Zaha
Wilfried Zaha. Foto: Shutterstock.

Wilfried Zaha har angrebet Reece James i et nu slettet opslag på sociale medier, efter at Chelsea-forsvarsspilleren postede en noget inflammatorisk besked efter lørdagens dramatiske sejr.

 

Crystal Palace tog en tidlig føring på Selhurst Park gennem Odsonne Edouard, men blev slået tilbage kort før pausen, da Pierre-Emerick Aubameyang scorede sit første mål for Blues.

Begge hold havde chancer for at finde en vinder, men det var Connor Gallagher – som tilbragte sidste sæson på leje hos klubben i det sydlige London – som sikrede sig alle tre point.

Zaha havde et roligt spil efter sine sædvanlige standarder, hvor han kun klarede et skud i kampen og kun én vellykket dribling, da James holdt ham under wraps og endda tvang Elfenbenskystens stjerne til at skifte til den modsatte flanke på et tidspunkt.

Efter kampen så James ud til at svælge i det defensive nummer, han lavede på Zaha, og postede et billede af de to spillere på sin Instagram-side sammen med en ‘lock’-emoji, der refererede til, hvordan han havde låst sin modstander.

Men Zaha så ud til at tage overhånd med indlægget og så ud til at henvise til det i sin egen besked, han lagde ud på sine Instagram-historier – som siden er blevet slettet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen