Watford parat til at gennemføre Manchester United-transferaftale

Ethan Laird. Foto: Shutterstock.

Manchester Evening News har afsløret, at Watford er tæt på at tilføje endnu en højreback til Manchester Uniteds Ethan Laird.

 

Det blev rapporteret i sidste uge, at Hornets er i forhandlinger om at leje den 20-årige i en sæson, og Laird har brug for regelmæssige spilleminutter for at fortsætte sin udvikling.

Nu har Rob Edwards hold indgået en aftale om at overtage Laird, som forventes at udfylde højrebackrollen i den unge managers 3-5-2-formation.

Dette vil være det tredje mesterskabslån i Lairds karriere, og de to andre fandt sted i sidste sæson.

Laird var udlejet i Swansea City i første halvdel af 2021/22-sæsonen, hvor han bidrog med tre assists i 20 kampe, før Old Trafford-hierarkiet besluttede at tilbagekalde ham og sende ham i jagten på oprykning af Bournemouth.

Men hans tid på Sydkysten var mislykket, da han kun havde seks optrædener i anden halvleg under Scott Parker.

Dommen

Foto: Shutterstock.

Laird er bestemt mere en Rob Edwards-signering, i modsætning til en anden højreback i Mario Gaspar, der kom til Villarreal i Watford i denne uge.

Manchester United-manden vil bombe op og ned på højre flanke for at lave indlæg for angriberne – som Kane Wilson gjorde det for Rob Edwards, da han var cheftræner for Forest Green Rangers.

Erik Ten Hag har ringe chancer for at levere førsteholdsfodbold til Laird i denne sæson, da United ikke har nogen muligheder på højre flanke.

Det ser dog nu ud til, at Diogo Dalot har sikret sig en startplads, og Laird er nødt til at gå andre steder hen for at fortsætte sin opadgående tendens og burde være en mulighed for Watford i betragtning af hans præstationer ved Swansea Nice-signingen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk