Vinicius Junior kritiseret for provokerende opførsel

Vinicius jr. Foto: Shutterstock.

Vinicius Jr. har fået en fantastisk start på sæsonen i Real Madrid, men ikke alle i Det Hvide Hus er tilfredse med brasilianeren.

 

Ross He har scoret fem mål og leveret en assist i seks kampe for De Hvide, og ingen spiller har været vigtigere i åbningskampen.

Hans sidste mål kom mod Real Mallorca i søndags.

Kampen endte med, at Real Madrid var bagud med ham 4–1. Det resulterede i, at Vinicius råbte ad Mallorcas træner Javier Aguirre. Marca siger, at Aguirre bad sine spillere om at “slå” ham under kampen, men Vinicius bestridte dette.

Han blev beroliget af sin manager, Carlo Ancelotti.

Men det var ikke alt. Cadena SER rapporterede mandag aften, at Vinicius gjorde sit bedste for at provokere de mallorcanske spillere under kampen.

Det er ikke første gang, Vinicius har været involveret i en lignende hændelse.

Diario AS tog historien videre og sagde, at Vinicius fik besked på “tusind gange” at forbedre sin opførsel på banen. Real Madrids omklædningsrum har gentagne gange udtalt sig om hans holdning, men intet har ændret sig.

Vinicius’ handlinger er næppe kriminelle, men han ser ud til at gnide fjendens spillere den forkerte vej. Det er ønskværdigt, og mange spillere er tidligere blevet beundret for deres Mind Games. Men det strider imod det majestætiske image, Real Madrid ønsker at fremstå med.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk