Vicepræsident for KFC Frankrig anklager Kylian Mbappe

Mappe. Foto: Shutterstock.

KFC France tager afstand fra påstande fra deres vicepræsident, som truede med retsforfølgelse, efter Kylian Mbappe nægtede at deltage i sponsorforpligtelser.

 

 

KFC Frankrig har taget afstand fra påstande fra deres vicepræsident, som antydede, at han ville tage retslige skridt over for Kylian Mbappe for hans afvisning af at deltage i sponsorforpligtelser.

Som tidligere rapporteret, nægtede Mbappe at deltage i det franske landsholds fotoshoot tirsdag på grund af en langvarig strid med det franske fodboldforbund (FFF) om billedrettigheder.

L’Equipe rapporterede, at Alain Beral fra KFC Frankrig havde sagt, at fastfood-kæden ville “hævde deres rettigheder, hvis det er nødvendigt” over Mbappe-situationen – og antydede, at de ville tage retslige skridt.

Hans kommentarer, herunder fordømmende citater, anklager Mbappe for at have et ‘tantrum’ og en ‘ungdomskrise’.

KFC Frankrig er ifølge Reuters, siden kommet ud for at præcisere, at Beral ikke taler på vegne af selskabet.

Mbappe havde ført en boykot blandt det franske hold af visse sponsorer tilbage i marts, da han ikke ønskede at blive forbundet med bestemte mærker.

Han fravalgte det planlagte fotoshoot med holdet i denne uge, da han stadig er utilpas med at promovere visse sponsorer, herunder bettingfirmaer og fastfood-mærker.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen