Viborg med svært udgangspunkt efter nederlag til West Ham

Foto: Shutterstock.

Viborg står med et svært udgangspunkt i forhold til at avancere i Conference League efter torsdagens udebanenederlag til West Ham.

 

Kampen på London Stadium endte 1-3, og der skal derfor nærmest ske mirakler i returkampen i næste uge, hvis Viborg skal gøre sig håb om at gå videre i kvalifikationen.

West Ham måtte spille uden manager David Moyes, der udstod sin karantæne. Moyes stillede med blandt andre Jarrod Bowen og Thomas Soucek, mens Viborgs træner Jacob Friis måtte undvære Ibrahim Said, der på grund af Brexit-regler ikke opnåede indrejse til kampen. I stedet spillede Jan Zamburek med fra kampens start.

Viborg viste sig fra starten uimponeret over deres stærke modstander. Allerede efter fire minutter havde holdet en rigtig god mulighed for at score, og i det hele taget viste holdet gode takter i de første 25 minutter.

På det tidspunkt viste West Ham dog, hvorfor de betragtes som et tophold. Gianluca Scamacca kom først på et indlæg fra Maxwell Cornet og scorede på hovedstød til 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg overtog West Ham kontrollen og efter 64 minutter scorede Jarrod Bowen til 2-0 på et langskud efter en lang solodribletur.

Viborg viste gode takter

Kort efter svarede Viborg dog igen. Christian Sørensen sendte en høj bold ind i feltet, hvor Jacob Bonde med hovedet dirigerede bolden i nettet til 1-2.

Viborg var i det sidste kvarter inde i en god periode, men West Ham slog kontra, da Said Benrahma fra baglinjen sendte en tværbold bagud til Michail Antonio, der kunne score til slutresultatet 3-1 til West Ham

Mod kampens slutning virkede Viborg trætte, og Viborg-målmanden Lucas Lund måtte levere en fantastisk redning for at holde West Ham fra en tremålsføring.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk