United klar til endeligt bud på Frenkie de Jong

Frenkie De Jong. Foto: Shutterstock.

Manchester Uniteds jagt på Frenkie de Jong er nået til finalen. De Røde Djævle forbereder angiveligt et endeligt bud på Barcelonas midtbanespiller.

 

Manchester United vil snart afslutte Frenkie de Jong-sagaen, idet de forbereder et endeligt bud på Barcelonas midtbanespiller, ifølge den spanske publikation Sport. Hvis det seneste tilbud ikke er nok, vil De Røde Djævle overveje alternativer.

Frenkie de Jongs transfersaga har hidtil været en af ​​de afgørende historier i sommerens transfervindue. Den hollandske midtbanespiller har været en undskyldning for Barcelona til at skære i lønningerne og melde sig til signinger, mens de to parter forhandler om lønudskydelser. I mellemtiden er Blaugrana og Manchester United blevet enige om en aftale for De Jong.

Den 25-årige har dog ingen interesse i at komme til Manchester United til sommer, da han ikke ønsker at spille i næste sæsons Europa League. I mellemtiden ønsker De Jong at blive i Barcelona ud over sommerens transfervindue, uanset lønudskydelsesproblemer.

Pogba og Matic har forladt Old Trafford

Foto: Shutterstock.

Efter at have set Matic og Pogba forlade Old Trafford, bliver De Røde Djævle nødt til at investere i en ny midtbanespiller til sommer. Især Pogbas afgang har hæmmet Uniteds kreativitet trods Christian Eriksens frie transfer.

Som sådan er Frenkie de Jong dukket op som et levedygtigt mål for Manchester United, hvor De Røde Djævle angiveligt er klar til at tilbyde en lukrativ aftale for at lokke Barcelonas midtbanespiller. Men indtil videre har De Jong afvist tilbud fra Manchester United og er tilbageholdende med at forlade Barcelona.

Men Premier League vil snart præsentere deres endelige tilbud til De Jong, som de mener burde være nok til at indgå en aftale. Men hvis De Jong holder fast i sin holdning på trods af Barcelonas desperate fyring, vil United genindtræde på markedet for at finde et alternativ.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk