UEFA afventer rapport: Rangers skaber uorden med ‘God Save the King’

Foto: Shutterstock.

UEFA venter på at se en officiel rapport fra deres kamprepræsentant, før de beslutter, om Rangers’ beslutning om at spille nationalsangen skal undersøges forud for Champions League-nederlaget til Napoli.

 

 

På trods af det styrende organs anvisninger blev hymnen sunget til minde om dronningens død før nattens 3-0 Champions League-nederlag til Napoli.

UEFA angiver, at handling først vil blive overvejet, når de har modtaget den nødvendige information fra deres kamprepræsentant.

En lidenskabelig opførelse af nationalsangen fulgte et minuts stilhed på Ibrox, hvor UEFA havde givet tilladelse, samtidig med at flere klubber afviste anmodninger om at spille ‘God Save the King’.

En stor silhuet af dronningen i en Union Jack-trøje kunne ses bag et af målene, inden kampen startede.
Tilhængere af Rangers Old Firm, rivalerne Celtic skabte en meget anderledes stil i 1-1-kampen mod Shakhtar Donetsk i Polen.

Begge holds spillere bar sorte armbind, men uden for banen gav nogle af de besøgende fans udtryk for deres anti-monarkiske holdninger.

“Et banner endte med Celtic, der sagde ‘F*** the Crown’, mens et andet lød ‘Undskyld for dit tab, Michael Fagan’, der hentyder til en ubuden gæst, der brød ind i hendes soveværelse, The Queen’s Buckingham Palace i 1982.

Tidligt i kampen lød der et opråb “Hvis du hader de kongelige, så klap i hænderne”, men Celtic-fans havde snart en aktiv kamp at se, da deres hold tog føringen i det 10. minut, før de blev skubbet tilbage.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen