Tottenhams back Emerson Royal investerer i egne fremskridt

Emerson Royal. Foto: Shutterstock.

Emerson Royals desperation efter at bevise sig for Antonio Conte har angiveligt fået ham til at bruge 800.000 pund (6,7 millioner danske kroner) på at forsøge at blive en bedre spiller for Tottenham.

 

Den 23-årige kom til Spurs i 2021 for et gebyr på 25 millioner pund (211 millioner danske kroner), men i første omgang lykkedes det ikke at imponere Conte, og The Times rapporterede i januar, at Conte mente, at wing-backen “ikke passede i ligningen”.

Men Royal har taget skridt til at forbedre sit spil væk fra træningsbanen og har ifølge The Sun købt sin egen hyperbariske ilttank for at hjælpe med at holde sit konditionsniveau oppe.

Spurs-wing-backen bestilte også efter sigende en scoutingrapport af Paris Saint-Germains forsvarsspiller Achraf Hakimi, som blomstrede under Contes system i Inter Milan og scorede syv mål i kun 45 kampe for Nerazzurri.

Rapporten hævder videre, at Royal og hans ledelsesteam, som ledes af hans far, også hyrede en neurovidenskabsmand til at hjælpe ham med at håndtere det intense pres ved at spille i Premier League.

Hans dedikation og skridt til at forbedre sig selv som spiller ser ud til at virke, hvor Royal cementerer højre back-positionen for Tottenham i denne sæson, og han har i hver kamp indtil videre fået registreret en assist.

Mange Tottenham-fans har kritiseret den 23-årige for hans manglende angrebstrussel, hvor Royal kun leverede ét mål og assisterede i 41 optrædener for Spurs i sidste sæson.

Men Spurs-manager Conte udtrykte for nylig sin beundring for brasilianeren og sagde tidligere på måneden, at han var ‘virkelig tilfreds med’ Royal, og at han var imponeret over hans arbejdsmoral og tilføjede, at ‘han har forbedret sig meget siden sidste sæson’.

Meget af det kan skyldes det arbejde, han efter sigende har udført med at studere Hakimi, der i vid udstrækning betragtes som en af ​​de bedste forsvarsspillere i europæisk fodbold.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen