Thomas Tuchels nye startopstilling med Raheem Sterling

Raheem Sterling har nu underskrevet kontrakt med Chelsea og forlader Manchester City. Raheem Sterling har nu underskrevet kontrakt med Chelsea og forlader Manchester City. Foto: Shutterstock.

Chelsea har allerede afsluttet en signing i sommerens transfervindue, og en tilstrømning af midterforsvarere kan være på vej til Stamford Bridge til sæsonen 2022/23.

 

Thomas Tuchels bedste Chelsea startopstilling kan se vidt anderledes ud for den kommende sæson, når Raheem Sterling og to nye midterforsvarere er indlemmes i startopstillingen.

Sterlings kontrakt blev gennemført onsdag aften et skift fra et skift fra 47,5 millioner pund (417 millioner danske kroner) fra Manchester City fra Manchester City for at være den første nye spiller i sommeren for de blå og under Todd Boehly.

Et transfer og kontrakt som denne kan hurtigt blive til to, da Chelsea er ved at afslutte en aftale med forsvarsspilleren Kalidou Koulibaly fra den italienske klub Napoli til en værdi af 34 millioner pund. (svarende til 300 millioner danske kroner).

Den senegalesiske landsholdsspiller, er indstillet på at flyve ud for at møde Chelseas mandskab i Los Angeles – hvor de deltager i en træningslejr før sæsonen – og gennemføre en sundhedstest forud for officielt underskrivelse for West London-klubben.

Efter den danske verdensklassespiller Andreas Christensens og tyske Antonio Rudiger forlod Chelsea til Barcelona og Real Madrid, forventes der at bliver prioriteret et nyt forsvar. Chelsea planlægger et transfer med Paris Saint-Germain for Presnell Kimpembe, og Nathan Ake fra Man City som retur til den tidligere Chelsea forsvarsspiller.

Skulle dette gå som planlagt, vil det sandsynligvis have en stor indflydelse på klubbens bedste startopstilling, der går ind i Premiere League 2022/23.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen