Thomas Tuchel har muligvis allerede nyt job efter fyringen i Chelsea

Thomas Tuchel. Foto: Shutterstock.

Thomas Tuchel blev fyret af Chelsea onsdag morgen i en uventet udvikling.

 

Thomas Tuchel vil helt sikkert være irriteret, efter at han onsdag blev brutalt fyret af Chelsea efter at have tabt til Dinamo Zagreb i Champions League.

Den 49-årige Tuchel, som vandt Champions League med Chelsea for blot to år siden, regnes stadig som en af ​​Europas topmanagere, så hvor går Tuchel hen herfra?

Han kunne blive fristet til at udfylde den nyopslåede stilling hos RB Leipzig, som fyrede Domenico Tedesco onsdag.

Et sådant skridt ville gøre det muligt for Tuchel at vende tilbage til sit hjemland Tyskland, hvor han sad i ledelsen i Mainz og Borussia Dortmund, før han kom til Paris Saint-Germain i sommeren 2018.

Det ville også give ham chancen for at blive Champions League-manager. Han arbejdede sammen med spillere, der angiveligt var transfermål fra hans tid i Chelsea, inklusive forsvarsspilleren Yosko Gvardiol.

Men Tuchel vil også blive tvunget til at genoplive sit arbejdsforhold med den tidligere Blues-angriber Timo Werner.

Werner levede ikke op til forventningerne på Stamford Bridge. Han blev anset for fyret og solgt tilbage til Leipzig i sommerens transfervindue.

Med Bundesliga-sværvægterne, der angiveligt anerkender Marco Rose som managerens topmål, virker det dog usandsynligt, at Tuchel skifter til Leipzig.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk