Thomas Tuchel en mulig afløser for Southgate efter VM

Thomas Tuchel. Foto: Shutterstock.

Den tidligere Chelsea-manager er blevet fritaget fra sine pligter i det vestlige London, men tiltrækker stadig tilbud fra en række forskellige klubber på tværs af kontinentet, ifølge rapporter.

 

The Three Lions nærmer sig det kommende VM i Qatar i  deres værste form i nyere tid, hvilket igen har sat gang i diskussioner om Southgates fremtid, med mange af de tanker om, at han vil træde tilbage, uanset hvordan England klarer sig i turneringen.

Hvis det er tilfældet, er Tuchel angiveligt interesseret i at udforske ideen om at efterfølge Southgate som Three Lions-boss. Selvom det stadig er uklart, om FA vil vælge den første udenlandsk manager siden Fabio Capello, er det klart, at Tuchel har en kærlighed til England og ville være mere end kvalificeret til jobbet.

Hans døtre har gået i skole i Surrey, mens Tuchel selv har boet tæt på Chelseas Cobham træningsbane. Der var nogle nylige påstande om, at den 49-årige kunne blive tvunget til at forlade landet 90 dage efter, at han blev fyret som Blues-manager på grund af visumproblemer efter Brexit.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen