Ten Hag udtager sin trup til Europa League-opgør mod Omonia

Erik ten Hag. Foto: Shutterstock.

Manchester United-manager Erik ten Hag har præsenteret sit line-up til Europa League-opgøret med Omonia Nicosia på GSP Stadium i aften.

 

De Røde har valgt en stærk side til at spille mod de cypriotiske pokalvindere i forsøget på at lukke hullet til Real Sociedad i toppen af ​​gruppe E.

Otte af spillerne, der startede søndagens Manchester-derby, forbliver i XI, hvor Victor Lindelof kommer ind for at erstatte den skadede Raphael Varane som midterforsvar.

Casemiro er med for Scott McTominay og spiller fra starten for blot anden gang siden underskrivelsen i sommer, mens Cristiano Ronaldo starter i stedet for Marcus Rashford og vil være på udkig efter sit andet Europa League-mål i lige så mange kampe efter at have scoret fra pletten i Moldova for tre uger siden.

Rashford og McTominay er på bænken sammen med Antony Martial, som vendte tilbage fra en månedslang skadespause ved at score to gange i 6-3-nederlaget til City.

Unge spillere som Facundo Pellistri, Zidane Iqbal og Alejandro Garnacho slutter sig til dem, og de vil håbe på at spille en del i spillet, hvis alt går vel.

United spiller mod Everton i Premier League på søndag, men Erik var ivrig efter at formidle vigtigheden af ​​tre kontinentale point først.

“Vi skal vinde hver kamp,” sagde han til BT Sport. “Hver kamp, ​​det er vores mål, også for denne kamp [det er målet]. Vi forberedte os ordentligt, og vi er også nødt til at tage det næste skridt i vores udvikling.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen