Sunderland-manager roser Manchester United-lejet Amad

Manchester United. Foto: Shutterstock.

Man United-lejet Amad kom væk fra bænken i Sunderlands sejr over Wigan lørdag eftermiddag.

 

Sunderland-manager Tony Mowbray hævdede, at Manchester United-lejet Amads præstation mod Wigan Athletic var hans bedste for Black Cats, siden han kom til klubben.

Den 20-årige angriber forlod bænken ved pausen, da han hjalp Mowbrays hold med at sikre en vigtig 2-1-sejr over Wigan lørdag eftermiddag. Det var Sunderlands første sejr i fem kampe, og Amad spillede en nøglerolle i hjemmeholdets smalle sejr.

Mens ivorianeren ikke scorede eller assisterede i Black Cats’ triumf, førte hans præstation til udbredt ros fra tilhængere, hvor hans lånechef også roste United-manden.

Mowbray insisterede på, at hans præstation var hans bedste, siden han ankom til Stadium of Light om sommeren. Mowbray sagde: “Jeg tror, ​​det er det bedste, vi har set til ham – hør, han har glimt, han er en vidunderlig, vidunderlig fodboldspiller.

“På træningsbanen er han så skarp, hurtig og klog med bolden – han skal bare tilføje slutproduktet for mig. Hver dag fortæller jeg ham det, så han ved det, men arbejdsmoralen var god i dag, og den fysik, han bragte til jobbet, var god, og jeg var glad på hans vegne.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen