Spillerforeningen retter stærk kritik mod Barcelona

Foto: Shutterstock.

Spillerforeningen er stærkt utilfreds med den måde, Barcelona har behandlet Martin Braithwaite i forbindelse med dennes situation i klubben.

 

Foreningens direktør Michael Sahl Hansen retter i et interview med  B.T  en skarp kritik af den catalanske klub. Ifølge Sahl Hansen bliver Braithwaite behandlet på en chikanerende måde.

“Den behandling, som Martin oplever, er komplet urimelig. Noget, der vel ligger er sted mellem mobning og chikane, siger han til avisen.

– Det er beskæmmende, hvordan FC Barcelona forsøger at presse ham ud af sin kontrakt, ud af sin ansættelse. En spiller, der kom dem til undsætning, da de var pressede, bliver nu udskammet. Hvor er ordentligheden,” spørger Sahl.

I løbet af sommeren har den spanske presse beskrevet Barcelonas ihærdige forsøg på at slippe af med Braithwaite med det formål at frigøre midler til at købe nye spillere til klubben

Braithwaite modsætter sig klubskifte

Braithwaite har omvendt modsat sig et klubskifte, og det har ifølge forlydender bragt ham ud på et sidespor i forhold til Barca.

Seneste nyt er at Barcelona i følge den spanske avis Sport nu undersøger, om det vil være muligt at ophæve Braithwaites kontrakt uden at betale det beløb, der ellers er aftalt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk