Southampton i forhandlinger om en potentiel aftale om Joe Aribo

Rangers har fået tilbud en af ​​deres nøglespillere. Joe Aribo. Foto: Shutterstock.

Midtbanespilleren Joe Aribo forlader sandsynligvis Ibrox denne sommer med 12 måneder til at køre på sin aftale, og Southampton er i forhandlinger om en potentiel aftale.

Ifølge The Athletic har Premier League-klubben haft samtaler med Rangers og diskuterer vilkårene for transfer.

Med en klausul, der forstås at være i spillerens kontrakt, ønsker Ibrox-holdet mindst £10 millioner for den alsidige spiller.

Aribo, der har spillet næsten 150 kampe for klubben, har vist sig at være et vigtigt aktiv for Rangers. Ikke alene hjalp klubben med at vinde den skotske Premier League i 2020/21, men han spillede en nøglerolle i opløbet til Europa League i sidste sæson, hvor han scorede i finalen og vandt den skotske Cup.

Den 25-årige spillede i en række forskellige roller, blandt andet som den centrale angriber mod slutningen af ​​sæsonen, og var bedste spiller.

Aribo, der blev underskrevet for sølle £300.000 fra Charlton i 2019, ønsker, at enhver exit skal gå glat med en mulig fireårig aftale klar med Southampton.

Saints er ikke den eneste Premier League-klub, der er interesseret i den nigerianske landsholdsspiller, hvor Nottingham Forest og Fulham er blevet nævnt, mens Crystal Palace er mangeårig beundrer.

Ryan Kent er en anden central Rangers-stjerne, som går ind i de sidste 12 måneder af sin aftale.

Kantspilleren har været en langsigtet mulighed for Leeds United , men det ser ud til, at der ikke vil være nogen flytning til Elland Road. Da Raphinha skal skifte til Chelsea, er de hvide på jagt efter en afløser.

Luis Sinisterra, Feyenoord-stjernen, ser ud til at have en stor økonomisk aftale, som kan koste Leeds £25 millioner, hvis den bliver gennemført

Colombianeren havde en fremragende sæson, hvor han scorede 23 mål og opnåede et tocifret antal assists, hvilket hjalp de hollandske giganter med at nå Conference League-finalen, hvor de tabte til AS Roma.

Hvis Aribo sælges for et betydeligt beløb, vil Rangers mindre sandsynligt tjene penge på folk som Kent og Alfredo Morelos, som også er i det sidste år af deres kontrakter.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk