Skal Arteta gå med til en bytteaftale?

Arteta. Foto: Shutterstock.

I en nylig rapport fra Football.London blev det oplyst, at Arsenals midtbanespiller Albert Sambi Lokonga kunne være involveret i en byttehandel foreslået af Juventus.

 

Gunners formåede ikke at forstærke deres centrale midtbanerækker i det sidste transfervindue på trods af at de var forbundet med flere midtbanespillere gennem hele vinduet. Det blev også oplyst, at bytteaftalen ville involvere Weston Mckennie, der gik den anden vej.

Skal Arteta blive enige om en bytteaftale?

Lokonga udmærker sig ved at fordele bolden til sine holdkammerater og skabe nogle anstændige chancer i den sidste tredjedel. Han kan lave et par afgørende afleveringer for at udvælge åbne holdkammerater for at sætte dem op foran målet. Desuden kan han også lave et par farlige løb ned ad midtbanen for at orkestrere angreb på kontraen.

Som 22-årig har han potentialet til at forbedre sig yderligere og vokse til en solid spiller på holdpositionerne. Thomas Partey og Granit Xhaka er dog et godt stykke over rangordenen, som ikke giver Lokonga nok spilletid.

Mikel Arteta havde gjort det godt ved at identificere potentielle mål i det sidste transfervindue for at forstærke de centrale områder af feltet, så det kunne være gavnligt at gå med til en byttehandel, da han kunne hente McKennie, der spiller som en dybtliggende defensiv midtbanespiller, hvilket kunne aflaste Xhaka og Partey duoen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen