Silkeborg og Viborg jagter europæisk succes

Foto: Shutterstock.

Fodboldmandskaberne fra Silkeborg og Viborg skal torsdag aften forsvare de danske farver. Silkeborg drager til Finland for at møde HJK Helsinki i kvalifikationen til Europa League  mens Viborg får sin sag for i England, hvor modstanderen i kvalifikationen til Conference League er Premier League mandskabet fra West Ham.

 

Viborg er alvorligt svækket til mødet med det engelske storhold,

Der er europæisk fodbold på menuen torsdag, hvor der er dansk islæt i både Europa League- og Conference League-kvalifikationen.

I førstnævnte kvalifikation skal Silkeborg en tur til Finland, hvor HJK Helsinki venter.

Viborg skal dog på en noget større opgave, da de krydser klinger med Premier League-mandskabet fra West Ham i kvalifikationen til Conference League, hvor viborgenserne dog er blevet ramt af problemer grundet manglende visum.

Viborg må nemlig undvære Ibrahim Said og Alassana Jatta, der er stødt ind i problemer med de engelske indrejseregler.

På klubbens hjemmeside fortæller sportsdirektør Jesper Fredberg, at man har gjort alt for at få de to spillere med til kampen

“Vi har både været i tæt kontakt med DBU, UEFA, de to ambassader og en anden udenlandsk klub, som har stået i en lignende situation, men det har desværre vist sig at være umuligt, da der er flere ugers behandlingstid og kampen først blev endeligt fastlagt for en uge siden.”

“Det er meget ærgerligt rent sportsligt, da begge spillere ville have fået en rolle i kampen, men endnu mere ærgerligt rent menneskeligt, at de to går glip af den store oplevelse,” tilføjer Jesper Fredberg.

Brexit lægger visaforhindringer for ikke-EU-borgere

Generelt har Brexit med stramme visaregler gjort det vanskeligt for ikke-EU-borgere at få adgang til England, og det er disse regler, der har forhindret de to Viborg-profiler i at opleve den vigtige kamp.
.
Hos Nice kan Kasper Schmeichel få europæisk debut for sin klub, der i Israel møder Maccabi Tel Aviv i jagten på Conference League.

Dagens højdepunkter:

18:00: HJK Helsinki-Silkeborg
19:00: Malmö-Sivasspor
19:00: Maccabi Tel Aviv-Nice
20:45: Villarreal-Hajduk Split
20:45: West Ham-Viborg

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk