SE: Lionel Messi med forbløffende saksespark

Lionel Messi. Foto: Shutterstock.

Den argentinske superstjerne scorede to gange, da de forsvarende mestre i Ligue 1 tabte i deres første kamp i sæsonen.

 

Lionel Messi inspirerede Paris Saint-Germain til at kickstarte deres sæson på et højt niveau ved lørdag at sikre en statement-sejr mod Clermont Foot. Den 35-årige argentiner og Neymar Jr. leverede et mesterligt show for at guide Ligue 1-titelindehaverne til en 5-0-sejr, hvor førstnævnte scorede et sublimt akrobatisk mål for at få ros fra hele verden.

I fraværet af Kylian Mbappe havde PSG ikke meget at bekymre sig om med Lionel Messi og Neymar på banen, og parret gjorde mere end nok for at guide deres hold til sejr. Inden han kombinerede for at score to af nattens fem mål, var det Neymar, der fik PSGs første mål i sæsonen 2022-23 inden for de første 10 minutter.

Kort efter kom Achraf Hakimi til en afslutning efter ​​en aflevering på tværs fra Neymar, og  han smadrede bolden i øverste højre hjørne fra 10 meter. Marquinhos lavede efterfølgende tre mål på 40 minutter med endnu et hovedstød, inden kampen gik til til pause.

Glimrende saksespark fra den argentinske spiller

Lionel Messi scorede sit første mål ved at vente på en cutback-aflevering fra Neymar Jr i det 80. minut, før han lagde bolden forbi målmand Morry Diaw. Kort efter fik den tidligere Barcelona-talisman hentet sit løb af en aflevering fra Leandro Paredes og med ryggen mod målet kontrollerede han bolden med brystet på glimrende vis, inden han afsluttede den akrobatisk.

SE MÅLET HER!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk