Scott McTominay udelukket i Skotlands opgør mod Ukraine

Scott McTominay. Foto: Shutterstock.

Man United-midtbanespilleren Scott McTominay vil gå glip af Skotlands UEFA Nations League-opgør mod Ukraine på grund af karantæne.

 

Manchester Uniteds midtbanespiller Scott McTominay går glip af Skotlands sammenstød med Ukraine tirsdag aften efter at have hentet sit andet gule kort i Nations League-turneringen under deres 2-1-sejr over Irland i lørdags.

Reds akademiuddannede spiller, som spillede en nøglerolle i at hjælpe Steve Clarkes side med at forsegle en uvurderlig sejr, fik en advarsel i det 87. minut efter at have stødt sammen i en nærkamp med Derby Countys midtbanespiller Jason Knight. Det betyder, at han bliver suspenderet på turen til Polen, hvor holdet skal møde Ukraine i deres sidste gruppe B1-kamp.

Skotland vil kun behøve et point mod Ukraine for at forsegle oprykning til League A. De to hold mødtes så sent som onsdag på Hampden Park, og skotterne endte som 3-0 vindere.

Mens fraværet af McTominay vil være et stort tab for Skotland tirsdag aften, kan United sove lidt lettere ved at vide, at de ikke vil være i risiko for at få en skade tirsdag aften forud for næste søndags derby mod Manchester City på Etihad Stadium .

Den 25-årige har etableret sig som en nøglefigur i United-manager Erik ten Hags planer hidtil i denne sæson, hvor han startede i alle på nær én af deres første seks Premier League-kampe. Han har holdt sommerens signering af Casemiro ude af holdet, og han har indgået et lovende samarbejde med Christian Eriksen i maskinrummet.

Hans præstationer i de seneste uger er blevet målt og kontrolleret, hvilket betyder, at den defensive midtbaneplads i øjeblikket er hans. Casemiro er kun startet én gang, siden han ankom fra Real Madrid, og det var, da Ten Hag valgte ham til Europa League-opgøret med Real Sociedad tidligere på måneden.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen