Liverpool accepterer at sælge Sadio Mane til Bayern München for 27,5 mio. pund

Liverpool er gået med til at sælge Sadio Mane til Bayern München for 27,5 millioner pund, svarende til knap 240 mio. danske kroner

Aftalen, som kan stige til 35,1 mio. £, hvis bonusserne bliver opfyldt, bringer en ende på den senegalesiske angribers seks-årige periode på Anfield. Liverpool kan tjene £5m mere, hvis Mane opfylder en specificeret udseendeklausul, og yderligere £2,6m er bundet til individuelle og holdpræstationer.

Aftalen følger spillerens ønske om at søge en ny udfordring i kølvandet på de rødes Champions League-finalenederlag til Real Madrid i sidste måned. Mane, der kom til de røde fra Southampton i en aftale til en værdi af 33,5 mio. £, skulle gå ind i det sidste år af sin kontrakt.

269 kampe for Liverpool

Mane forlader Liverpool efter 269 kampe og scorede 120 mål i alle turneringer, hvilket placerer ham på 14. pladsen gennem tiden i klubbens historie. Mane vandt Premier League, Champions League, FA Cuppen og League Cup med de røde.

Den 30-årige styrker Julian Nagelsmanns hold, som vil sigte mod at bryde igennem igen i Europa efter en skuffende exit i kvartfinalen sidste år i hænderne på Villarreal.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
9 months ago

Det bliver spændende. Vi glæder os

Michael
Michael
9 months ago

Tillykke

Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk