Sadio Mane lider muligvis af træthed

Sadio Mane. Foto: Shutterstock.

Sadio Mane blev elimineret i Bayern Münchens Champions League-sejr over Barcelona.

 

Bayern München-stjernen Sadio Mane har muligvis noget til fælles med sine tidligere Liverpool-holdkammerater, da træthed ser ud til at holde dem tilbage i sæsonen 2022/23.

Senegal-angriberen blev udvist tirsdag aften, og Bayern-træner Julian Nagelsmann udtrykte angst efter sejren over Barcelona.

Barca-angriberen Robert Lewandowski havde masser af muligheder i første halvleg for at påføre sin tidligere klub smerte, men alle måbede, da Bayern i sidste ende vandt kampen. Nagelsmanns mænd begyndte at vende sagen i anden halvleg, og mål fra Lucas Hernandez og Leroy Sane sikrede en 2-0-sejr over en anden europæisk sværvægter.

Mane startede på venstre flanke, men gennemførte ikke de fulde 90 minutter, da Serge Gnabry kom ind.  Fem mål i 10 kampe er ikke en svær måde for den 30-årige at starte livet i Bayern på, men Nagelsmann mener, at en skattekampagne i Merseyside kan have en varig effekt.

“Han gav meget til Liverpool,” sagde Bayern-chefen. “Han er en ny signing. Han skal bare tilpasse sig. Han prøver. Jeg er sikker på, at han vil få succes for os.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen