Sadio Mane kunne følge Philippe Coutinho i at opdage den brutale Liverpool-sandhed

Sadio Mane. Foto: Shutterstock.

Liverpool-angriberen Sadio Mane gennemførte et skifte til Bayern München denne sommer for at afslutte sit seksårige samarbejde med de røde

 

Det er tilbage at se, hvem den rigtige vinder af Sadio Manes sommer afgang bliver.

Den senegalesiske stjerne forlod Liverpool for at slutte sig til Bayern München i en pakke til en værdi af 35 millioner pund efter at have vundet hvert eneste trofæ, han havde til rådighed i England såvel som på den europæiske scene. For Mane føltes timingen rigtig for en ny udfordring væk fra klubben.

Selvom tilhængere var kede af at se den 30-årige forlade Anfield efter at være blevet så indflydelsesrig i løbet af hans seks år lange periode, var Manes afgang bestemt venlig og endte ikke på samme sure tone som andre, der har forfulgt karrierer væk fra Merseyside i de seneste år.

Gini Wijnaldum fungerer som det seneste eksempel på en spiller, der valgte en ny udfordring i udlandet, for blot at finde et spørgsmål om måneder senere, at hans transfer til Paris Saint-Germain ikke var det drømmetræk, han havde forestillet sig. Blot et år efter at han kom til den franske side, blev den hollandske midtbanespiller udeladt af klubbens pre-season tour og er angiveligt til salg.

En anden spiller, der forlod de røde under lignende omstændigheder efter at have løbet sin kontrakt ned for at skrive under på en europæisk gigant, var Emre Can, som blev rekrutteret af Juventus i sommeren 2018. Under sin jomfru kampagne med den gamle dame, nåede tyskeren 29 Serie A optrædener, men tingene tog hurtigt en drejning til det værre, da Maurizio Sarri blev udnævnt til manager forud for sæsonen 2019/20.

Udeladt af klubbens Champions League-trup til gruppespillet og begrænset til kun to liga starter. Mellem august og januar, talte Can imod sin situation ved at fortælle Kicker: “Jeg er bare en ambitiøs fyr, der altid ønsker at konkurrere på det højeste niveau. Niveau, men jeg lærer også af denne hårde tid, hvor tingene ikke går, som jeg havde håbet. Jeg spiller ikke spil fra starten, så jeg er ikke glad, men jeg vil forblive stærk og fortsætte med at arbejde på mig selv.

Efter at have undladt at arbejde sig ind i Sarris planer sikrede den 28-årige sig et lån til Borussia Dortmund, som senere blev permanent, i januar 2020. På trods af at han underskrev en firårig aftale i Juventus ved sin ankomst, var Can ude af dør to år inde i hans kontrakt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk