Roy Keane med brutal kritik af Aston Villa

Roy Keane. Foto. Shutterstock.

Alle de seneste Aston Villa-nyheder. BirminghamLive bringer dig citater fra Roy Keane om Steven Gerrards hold.

 

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Roy Keane har tippet Aston Villa til at støtte Steven Gerrard i januars transfervindue for at løse deres angrebsproblemer.

Gerrard og hans Villa-mandskab måtte nøjes med endnu en uafgjort kamp mod Nottingham Forest tirsdag aften på trods af, at de dominerede store dele af kampen. Villa registrerede 61 % besiddelse på City Ground, men formåede ikke at lande nogen væsentlige slag til Steve Coopers side, bortset fra Ashley Youngs langsigtede forsøg på at udligne stillingen i første halvleg.

Enhver tilknyttet klubben vil sandsynligvis se resultatet som to point tabt i stedet for et opnået, hvilket var en lignende historie som sidste weekend, hvor Villa ikke kunne udnytte et Leeds United-hold, der var blevet reduceret til ti mand på Elland Road.

Da han talte på Sky Sports efter kampen, rådede Keane Villa til at støtte deres chef i det kommende transfervindue i januar efter at have fremhævet manglerne i den sidste tredjedel af banen for holdet.

“Han har de samme samtaler efter Leeds i sidste uge, da de spillede med ti spillere i det meste af anden halvleg,” sagde Keane.

“De spiller mod et Forest-hold, der har lukket rekordmange mål ind, og det er den samme type interview bagefter, de finder ikke en måde.

“Og disse er mod hold, der var der for at tage imod. Det er, når du har brug for mod, dine angrebsspillere for at få et ønske om at vise et mål.

“Det kan være anderledes, du kan komme fra banen, og det er 1-1, og målmanden lavede seks geniale redninger, og han er kampens mand – det sker. Men når du slutter, og det er 1-1, og du tænker” vi har ikke engang testet målmanden«.

“Du tænker på dine angrebsspillere, de er nøglen. Sagen er, at du skal lægge bolden bag i nettet, det er det, du er på holdet for.

“Hvis du ikke gør det, og du kommer til januar, og forhåbentlig gør han det, så er du nødt til at få de spillere ind, som kan score målene for Villa, fordi disse drenge ikke gør det på nuværende tidspunkt. Du kan ikke blive ved med at vente.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen