Ronaldo ønsker ikke at se Lionel Messi vinde VM

Ronaldo Nazario. Foto. Shutterstock.

Ronaldo Luís Nazario de Lima har indrømmet, at han ikke ønsker at se Lionel Messi løfte VM med Argentina ved denne vinters turnering.

 

Den 46-årige tidligere Barcelona-, Inter Milan- og Real Madrid-angriber, der spillede 98 kampe for Brasilien i løbet af en 17-årig karriere på den internationale scene, løftede fodboldens største pris i 1994 og 2002.

Han spillede ikke et eneste minut i 1994 – en turnering, hvor Brasilien slog Italien 3–2 på straffespark for at hævde deres fjerde VM-titel – men den legendariske angriber tog den gyldne støvle hjem i 2002 efter at have scoret otte mål.

Ronaldo har gjort, hvad mange drømmer om på verdens største scene, inklusiv den store Lionel Messi, som vil have et mål om at vinde sit første VM denne vinter.

Messi kom selvfølgelig tæt på i 2014, da et sent mål fra Tysklands Mario Gotze knuste argentinske hjerter i finalen.

Faktisk, mindre end et år efter det nederlag, så en fortvivlet Messi tilbage på nogle af de chancer, både han og hans hold havde under finalen under et interview med FIFA.

PSG-angriberen Messi vil håbe på at løfte det berømte trofæ i det, der kunne blive hans sidste verdensmesterskab – men Ronaldo er ikke ligefrem opsat på at se det ske.

Da han blev spurgt, om han ville se den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder Messi vinde trofæet, sagde Nazario til The Guardian: “Hvis han spillede for Spanien. Rivaliseringen mellem Brasilien og Argentina er så stor. Vi havde utrolige kampe, med respekt, og det er det dejligste i fodbold.

“Men Argentina skulle vinde VM, tåler jeg ikke at tænke på. Fortjener Messi det? Selvfølgelig gør han det – men ikke med min støtte. Jeg elsker ham, og han vil forstå, fordi jeg er sikker på, at han ville føle præcis på samme måde .”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen