Røber Haaland-nyt med glimt i øjet

Foto: Shutterstock.

Det er ikke sikkert, at ægteskabet mellem Erling Haaland og Manchester City bliver langt. Om to til tre år kan den norske målmaskine nemlig være fortid i den enorme Premier League-klub.

 

Så klar er meldingen fra Alf-Inge Haaland, som er far til stjerneangriberen, i Viaplay-dokumentaren ‘Valget’. Det skal dog lige understreges, at Alf-Inge Haaland siger det med et glimt i øje. Det skriver flere medier i England – blandt andet BBC.

22-årige Erling Haaland har planer om at prøve alle de store ligaer i Europa, inden karrieren slutter. Det betyder, at han fortsat mangler at prøve kræfter med Frankrig, Italien og Spanien.

Hvis vi skal tro på Alf-Inge Haaland, er Spanien det næste land på nordmandens liste. Tidligere fredag kom det frem, at Real Madrid ønsker at hente Erling Haaland til La Liga i sommeren 2024.

På det tidspunkt vil angriberen stadig have tre år tilbage af sin kontrakt med Manchester City. Den udløber, når vi kommer til sommeren 2027.

Den tidligere Bundesliga-stjerne er kommet flyvende fra start i England med 11 mål i de første syv Premier League-kampe.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk