Richarlison i gråd efter lægskade

Richarlison. Foto: Shutterstock.

Richarlison så grædende ud, da han indrømmede, at hans VM-drøm hænger i en balancegang efter at have forladt Tottenhams stadion på krykker.

 

Richarlison, 25, har spillet 38 kampe for Brasilien og så ud til at være et navn i Tites trup til turneringen i Qatar næste måned. Men hans deltagelse er nu tvivlsom, efter at han pådrog sig en lægskade i Spurs’ 2-0-sejr mod sin tidligere klub Everton.

Den tidligere Watford-mand humpede afsted efter 52 minutter mod Toffees ved stillingen 0-0. Spurs-boss Antonio Conte bekræftede efter kampen, at hans spiller ville gå glip af midtugesturen til Old Trafford, mens Richarlison selv så ud til at så tvivl om hans VM-udsigter.

Det blev rapporteret, at angriberen var utrøstelig, da hans holdkammerater fejrede deres sejr i omklædningsrummet. Og han virkede grædende, da han kom frem for at tale til de forsamlede medier ved hjælp af krykker.

Med synligt røde øjne fortalte Richarlison til ESPN Brasil: “Det er lidt svært at sige, fordi det er så tæt på at realisere min drøm [at spille ved VM]. Jeg har allerede lidt en skade, der ligner denne, jeg håber, den kan heles som hurtigst muligt eller mindre.

“Jeg stoppede omkring to måneder i Everton. Jeg ved godt, at det er svært at tale lige nu, men lad os se, jeg kommer mig. Jeg skal testes mandag, men bare det at gå gør ondt. Lad os vente og se.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen