Real Sociedad accepterer Newcastle United tilbud på €70 mio. for Isak

Alexander Isak. Foto: Shutterstock.

Newcastle United har hentet Alexander Isak fra Real Sociedad, ifølge kilder tæt på den spanske klub.

 

Diario Vasco rapporterer, at efter at have præsenteret ‘et uigendriveligt tilbud’ til Real Sociedad, signerer Magpies den svenske stjerne i en aftale på €70 mio (520 mio. danske kroner).

La Liga-holdet forventedes også at modtage en præstationsbonus på €5 millioner (37 mio. danske kroner) og 10 % af det fremtidige salg fra fremtidigt salg) hvilket klubben ikke kunne afslå. Det gøres klart, at det er et tilbud.

Diario Vasco har påpeget, at Newcastle har været over Isak “hele sommeren” og først nu har givet et formelt kontrakttilbud.

Real Sociedad er overbevist af tilbuddet og er allerede gået på markedet for at finde en erstatning. Isaac kom til La Liga fra Borussia Dortmund i sommeren 2019 for €15 millioner (111 mio. danske kroner).

I sine år med klubben har han scoret 44 mål og otte assists i sine 132 optrædener. Hans potentiale vil altid være forbundet med flere Premier hold i hans liga i de seneste sæsoner.

Da Newcastle kun ser ud til at have ét tilbud til ham, ser Magpies ud til at have gennemsøgt situationen for at finde det perfekte angreb til en transfer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk