Real Madrid er ivrige efter at hente Bayer Leverkusen teenage-sensationen Iker Bravo til sommer

Henter Madrid den unge talent Foto: Shutterstock.

Ifølge DEFENSA CENTRAL holder Real Madrid øje med Bayer Leverkusens angreb på vidunderbarnet Iker Bravo og ønsker at hente ham i det igangværende transfervindue.

 

Iker Bravo er bredt anset for at være en af de smarteste unge spanske fodboldspillere og er blevet tippet til en lys fremtid i spillet. Den 17-årige tilbragte tid på Barcelonas sagnomspundne La Masia-akademi, før han rejste til Leverkusen sidste år.

Da han skiftede til Tyskland, scorede Bravo tre mål i tre kampe for Bayer Leverkusens U17-hold og har akkumuleret en tilbagevenden på syv mål og tre assists i kun 14 kampe for U19-holdet. Han fik sin seniordebut for Die Werke Self i oktober 2021, men har kun spillet to kampe.

Bravo har været en produktiv målscorer for det spanske U17-landshold efter at have scoret 11 mål på kun 14 kampe. Han har spillet tre optrædener for La Rojas U19-opsætning, men har endnu ikke åbnet sin konto.

Madrid henter fortsat flere talenter

Bravos enestående præstationer på ungdoms niveau har tilsyneladende fanget Real Madrids opmærksomhed, som nu er klar til at tage et slag for det tidligere Barcelona-akademi produkt. Los Blancos har lagt særlig vægt på deres rekruttering på ungdoms niveau og har bragt nogle ekstremt talentfulde unge kundeemner ind i deres rækker i de seneste transfervinduer.

Den tendens fortsætter også denne sommer, hvor Real Madrid tilføjer folk som Noel Lopez og Alvaro Leiva, mens de interesserer sig for flere fantastiske talenter som Matheus Nascimento, Dario Osorio og Samed Bazdar, blandt andre.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk