Raphinha: Leeds-stjerne klar til at få opfyldt drømmen om Barcelona-transfer

Foto: Shutterstock.

Arsenal og Chelseas håb om at hente Raphinha er næsten forbi, efter at Leeds – boss Jesse Marsch bekræftede, at kantspilleren nærmer sig et “drømme”-skifte til Barcelona .

Arsenal og Chelsea havde begge afgivet tilbud på Raphinha denne sommer, hvor sidstnævnte fik deres bud på £55 millioner (485 mil. danske kroner) accepteret.

Brasilianeren har dog rakt ud til Barcelona for at styrke deres interesse, og han har endelig fået sit ønske opfyldt.

Barcelona forventes at betale et lignende transfersum som Chelsea tilbød, selvom den vil kunne stige med tilføjelser, og Raphinha vil rejse til Spanien i denne uge for at fuldføre flytningen.

Marsch har beklaget sig over at miste en af ​​sine stjernespillere, men indrømmede, at det var svært at stå i vejen for den 25-årige, da Barca ringede.

“Der har været tydelig bevægelse med Barcelona,” sagde Marsch til journalister i Australien, hvor Leeds i øjeblikket er på turné.

“Vi tror, ​​at tingene vil gå videre i løbet af de næste dage eller to, men det er bestemt ikke færdigt endnu.

“Selvom det er virkelig svært at miste Raphinha, vil jeg sige det her om ham – hvis du tænker på en ung mand, som stort set var garanteret at gå på en reduceret transfersum 100 procent til Barcelona, ​​hvis vi rykkede ned, og så se præstationerne og det engagement, han havde for at sikre, at klubben skulle blive oppe.

“Så jeg er håbefuld for hans skyld. Selvom det er svært at se ham forlade klubben, håber jeg for ham at få denne aftale gennemført, fordi jeg ved, at det er hans drøm at spille for Barcelona.

“I en ideel verden – ville vi have ønsket at miste Kalvin Phillips og Raphinha? Nej, men vi forstod også realiteterne i situationen og respekterede deres ønsker og drømme. Men jeg tror, ​​vi bliver stærkere.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk