Raheem Sterling ser frem til at få udbetalt en af Premier Leagues tre bedste lønninger, efter han kom til Chelsea

Raheem Sterling er klar til at blive en af Premier Leagues bedst indtjenende i Chelsea. Foto: Shutterstock.

Raheem Sterling er indstillet på at blive en af Premier Leagues højest indtjenende, når formaliteterne for hans 439 millioner transfer til Chelsea er gennemført i de kommende dage.

 

Raheem Sterling bliver en af de bedst betalte spillere i Premier League, når han har gennemført sit skifte til Chelsea på 439 millioner danske kroner.

The Blues har indgået en aftale med Manchester City om at gøre den 27-årige engelske stjerne til den første store signatur i Todd Boehly-æraen. Sterling var ivrig efter at komme videre fra Etihad denne sommer for at slutte sig til en klub, hvor han vil være garanteret regelmæssig førsteholdsaktion i de bedste år af sin karriere.

Sterling vil være en af hovedmændene i Thomas Tuchels nye Chelsea-frontlinje – og fløjspilleren vil blive en af de bedste indtjenere i topkampen, når formaliteterne for hans skifte til Stamford Bridge er gennemført.

Hvor meget kommer Sterling til at tjene om ugen?

Ifølge The Telegraph vil Sterling punge ud med fede £300.000 (2 mil. danske kroner) om ugen hos Blues – et tal, der ville gøre ham til en af de tre bedste indtjenere i engelsk fodbold.

Den tidligere Liverpool-mand har skrevet en fem-årig aftale med Londonerne, med mulighed for et sjette år, og vil komme med Tuchels side på deres pre-season-turné i USA, når han har gennemført et lægetjek.

Sterling kom gennem rækkerne lige nede ad vejen fra Stamford Bridge ved Chelseas rivaler, QPR, før han blev plukket fra akademiets rækker af de røde. Kantspilleren har været et kæmpe hit, siden han kom til Manchester City i sommeren 2015, hvor han scorede 131 mål i 339 kampe.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk