PSG sætter 11 spillere til salg

Paris Saint-Germain er angiveligt parat til at sælge så mange som 11 seniorspillere i sommerens transfervindue.

Ligue 1-mestrene har allerede tjent omkring 7,75 millioner pund tilbage fra salget af målmand Alphonse Areola, som afsluttede sit permanente skift til West Ham United i mandags efter et lejeophold med klubben i sidste sæson.

Efter udnævnelsen af ​​Luis Campos som fodboldrådgiver og forud for Christophe Galtiers forventede ankomst, som cheftræner på Parc des Princes, rapporterer L’Equipe, via Marca, at Ander Herrera, Mauro Icardi og Leandro Paredes er iblandt de 11 PSG-spillere, der har kommet på overførselslisten.

Rapporten tilføjer, at alle tre spillere har udtrykt deres ønske om at blive, men det parisiske outfit søger at aflaste trioen for at balancere deres bøger, da de alle er på kontrakter med store penge.

PSG er også villige til at lytte til tilbud på Sergio Rico, Marcin Bulka, Thilo Kehrer, Abdou Diallo, Idrissa Gueye og Arnaud Kalimuendo, hvoraf sidstnævnte er blevet sat i forbindelse med et skifte til Leeds United.

Den langsigtede fremtid for midtbanespilleren Georginio Wijnaldum og stjerneangriberen Neymar menes også at være usikker, hvor PSG angiveligt er åben for at sælge begge spillere til den rigtige pris denne sommer.

Et potentielt skifte til Premier League er blevet foreslået for Neymar i forbindelse med forbindelser som Manchester United, Chelsea og Newcastle United, mens Juventus og Barcelona også er blevet krediteret med en interesse i den 30-årige.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk