Prisen stiger på Manchester United-målet Sergej Milinkovic-Savic

Sergej Milinkovic-Savic. Foto: Shutterstock.

Det langsigtede Manchester United-mål, Sergej Milinkovic-Savic, er nu 105 millioner pund værd ifølge Lazios præsident Claudio Lotito, på trods af at han ikke har længe tilbage af sin kontrakt i Rom.

 

Den serbiske landsholdsspiller har været forbundet med et skifte til Old Trafford siden 2018, efter hans gennembrudssæson med Lazio, hvor han scorede 12 mål fra midtbanen i Serie A.

Den 27-årige har været i sin nuværende klub siden 2015 og spillet over 300 gange for dem, men hans tid i Lazio kan være ved at være slut, og hans kontrakt udløber i slutningen af næste sæson i 2024.

Milinkovic-Savic forbliver en integreret del af holdet under Maurizio Sarri, og klubben har ingen interesse i at lade ham gå på et tidspunkt, hvor Lotito afviser rygter, der er blevet aftalt et skifte til Juventus, mens han har forsøgt at udsætte interesserede parter med en kæmpe udbudspris.

“Jeg har ingen aftale med hans agent Mateja Kezman om at sælge ham til Juventus eller nogen anden om vinteren,” sagde Lotito til Il Messaggero.

»Tværtimod er han nu 120 millioner euro værd (892 milloner danske kroner) ikke 100 millioner euro (743 millioner). Hver måned stiger prisen.’

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen