Portugals manager kommenterer på Ronaldos bekymringer

Cristiano Ronaldo. Foto: Shutterstock.

Portugals manager Fernando Santos har diskuteret Cristiano Ronaldos seneste problemer i Manchester United efter at have udpeget ham til at lede hans VM-trup.

 

Få timer før den 37-årige superstjerne blev udelukket fra Uniteds EFL Cup-opgør med Aston Villa på grund af sygdom, talte Santos om Ronaldos problem og afviste bekymringer om hans form. Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder har kun scoret ét Premier League-mål i denne sæson og har været desperat efter at forlade De Røde Djævle siden juli, men hans landsholdschef er ikke bekymret.

“Alle de spillere, jeg har tilkaldt, er en del af planen som jeg vil skitsere. Cristiano Ronaldo er i denne gruppe,” erklærede Santos efter at have navngivet sit 26 mand store trup torsdag, som citeret af A Bola.

“I de sidste fire kampe spillede han. Lige nu spiller han. Alle de spillere, jeg tilkaldte, kommer sultne efter at vinde og gøre Portugal til verdensmester, inklusive Ronaldo.”

Desværre for Portugals manager spillede Ronaldo ikke, da United var vært for Villa på Old Trafford. No.7 havde startet de foregående fire kampe under Red Devils-boss Erik ten Hag, og var endda anfører for holdet søndag i deres dystre 3-1-nederlag ude til Villa i Premier League.

Den syge Ronaldo tweetede sin reaktion på at blive kaldt ind til et femte VM, den mest fælles spiller i fodboldhistorien. “Igen, klar til at hæve Portugals navn højt,” skrev den tidligere Real Madrid-helt.

“Der er 26 navne på Mister Fernando Santos’ liste, men vi er alle indkaldt! Power Portugal!”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen