Pierre-Emerick Aubameyang ‘berøvet og slået’ af bevæbnede tyve

Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: Shutterstock.

Barcelona-angriberen Aubameyang og hans kone blev slået i ansigtet foran deres børn under et voldeligt røveri tidligt mandag morgen.

 

Mindst fire maskerede mænd, bevæbnet med skydevåben og jernstænger, brød ifølge politiet ind i Aubameyangs have i hans hjem i Castelldefels omkring klokken 01.00 lokal tid.

Aubameyang og hans kone Alisha Behag blev tævet og holdt tilbage i en time. Indtil tyvene åbnede pengeskabet og stjal “nogle juveler”, før de flygtede i en hvid Audi.

En talsmand for Mossos Deskuadra fra det catalanske politi fortalte Telegraph Sport: “Dette var tydeligvis professionelt arbejde af en meget velorganiseret bande. De bandt Aubameyang og hans kone foran børnene. De talte med italiensk accent”

Den catalanske radiostation Radio RAC1 rapporterede, at Barcelona ydede psykologisk rådgivning til deres to børn.

Fodboldspilleren og hans kone led kun mindre skader. De nægtede at tage på hospitalet, da det ville forstyrre børnene.

Det er anden gang, siden han ankom til Barcelona, ​​at Aubameyang er blevet offer for et røveri i sit hjem. Første gang var han ikke hjemme.

Angrebet på Aubameyang kommer få dage efter, at Barcelonas holdkammerat Robert Lewandowski fik stjålet sit ur på 59.000 pund (500.000 tusind danske kroner), efter at han stoppede på vej til træning for at møde fans.

Som Telegraph Sport rapporterede tidligere på måneden, har Barcelona udviklet et ry som et hotspot for gadekriminalitet i de seneste år.

Ifølge politiet blev der anmeldt 34.000 tyverier i Barcelona mellem januar og slutningen af ​​maj.

I de senere år er mange Barcelona-spillere blevet ofre for tyve i deres hjem. Dette indkluderer Gerard Pique, Ansu Fati og Jordi Alba.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk