Pep Guardiola godkender Chelsea Graham Potter-udnævnelse efter Thomas Tuchels fyring

Josep Guardiola. Foto: Shutterstock.

Thomas Tuchel blev onsdag morgen fyret af Chelsea, efter at Blues tabte 1-0 til Dinamo Zagreb i Champions League.

 

Chelsea leder efter en ny manager efter fyringen af ​​Thomas Tuchel.

Ifølge Football London er Brightons Graham Potter og Mauricio Pochettino de to bedste kandidater til at blive Chelseas næste manager.

The Blues håber hurtigt at kunne udpege en ny manager efter tyske Tuchels afgang, Tyskeren kun nåede 100 kampe på Stamford Bridge.

Todd Boleys liv som medejer af Chelsea har fået en stensikker start. Blot en uge efter at han agerede i et travlt sommertransfervindue, hvor holdet i West London brugte mere end nogen anden Premier League-klub, skulle flere ændringer komme.

Rygterne siger, at Potter rejser til London efter Brighton og taler med Chelsea om en ledig chefstilling.

Der har været mange reaktioner på Blues’ ejers beslutning, men hvis man skal tro Manchester City-boss Pep Guardiolas kommentarer om Potter, vil Chelsea udpege en stor afløser for Tuchel.

Han har tidligere taget vigtige beslutninger om at styre Brighton og har indrømmet at være en “stor fan” af sit arbejde med Seagulls.

Guardiola sagde: “Brighton er sjove at se, sjove at analysere. På samme tid, når du ser på dem, bekymrer du dig om kvalitet. Vi [Man City] er nødt til at nå de højeste standarder og niveauer for at konkurrere med dem.”

“Jeg er stor Graham Potter-fan.”

“Alle spiller i deres position, bolden kommer i deres position, spillerne er frie til at bevæge sig, alle ved, hvad de skal gøre. De har modet til at spille hvor som helst. Det har jeg.”

Hvorvidt Chelsea vil udnævne Potter som deres nye manager eller ej, er stadig uvist. Selvom Pochettino stadig stiller op, synes Brightons manager at være Boleys favorit.

The Blues har et stort sammenstød med Fulham og et London-derby i vente denne weekend. Den nye chef har lidt tid til at sætte sine ideer og taktik i værk.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk